top of page

REVIEW:

Fien Lanckriet

Ik heb al meerdere keren samengewerkt met Jolien. Dat bracht niet alleen prachtige resultaten met zich mee, maar het proces was ook steeds zeer aangenaam. Ze brengt een rustige energie. Ze is stipt en komt snel met resultaat. Vast en zeker een aanrader!

.

EXPO'S

Graduation expo, Narafi, Koninklijk pakhuis Tour&Taxis Brussel (2022)

review:

Lenka Vannerom

Zelf ben ik geen held voor de camera maar Jolien heeft mij goed begeleid en op mijn gemak gesteld tijdens de shoot. Ook voor de foto’s van mijn website had ze aan enkele voorbeelden genoeg om te weten welke stijl ik in gedachten had. Ik ben dan ook zeer tevreden met de prachtige foto’s, ik kijk alvast uit naar onze volgende samenwerkingen!

review:

Studio matti

Jolien is super aangenaam om mee samen te werken. Ze is professioneel, punctueel - wat zeer belangrijk is voor onze klanten - en heeft oog voor detail. Het feit dat ze technisch goed is in zowel digitaal als analoog is een zeer grote meerwaarde. Een aanrader!

PUBLICATIES

Level, collective work (2022)

over jolly

Ik ben Jolien Busselot, freelance fotograaf met een passie voor food- en stilleven fotografie. Sinds 2022 ben ik afgestuurd aan Narafi Sint-Lucas, richting audiovisuele kunsten en technieken. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Studio Wauters die zich specialiseert in studio fotografie, specifiek food fotografie. Samen met de klant zijn/haar/hun visie tot werkelijkheid brengen, daar hecht ik veel waarde aan. 

Aarzel zeker niet om me te contacteren met jouw project of vraag.

STUDIO

Mijn fotostudio is gelokaliseerd in Halle. Hier is voldoende ruimte om samen jouw project uit te werken. Heb je liever een fotoshoot op locatie?  Alles is mogelijk, geen idee is te zot!

bottom of page